Categories
Fashion

Draagt een man zijn mode of draagt zijn mode hem?

Geen enkele hoeveelheid talent, charisma en intellect kan een man helpen een arm ensemble te overwinnen; Ondertussen kan een geweldig pak elke schmo tot sterrendom stuwen.

Hoewel het misschien onrechtvaardig lijkt, zijn dit slechts de feiten van het leven in de hedendaagse beschaving. Als gevolg hiervan is de beste keuze om volgens de spelregels te spelen.

Nu is volwassen kleding een hoofdbestanddeel van vooraanstaande mannelijke mode, dus het belang van een streng pak kan niet genoeg worden benadrukt. Er is een zeldzaam wezen voor nodig om er alleen goed uit te zien in een t-shirt en een spijkerbroek; de rest van ons moet onze pracht creëren.

1. Kleed je in authentieke stijl

Om een ​​indrukwekkende aanwezigheid te vestigen, mag je nooit overweldigd worden door wat je aan de buitenkant draagt.

Het is niet genoeg dat een kledingkast past bij de afmetingen van je lichaam; Eerlijk gezegd moet de mode van een man ook bij zijn hart, geest en ziel passen!

2. Als je je er niet prettig bij voelt, draag het dan niet.

Met de juiste kleding mag een man zich nooit zelfbewust voelen in wat hij draagt. Als u zich ‘s ochtends aankleedt, hoeft u zich minder zorgen te maken over wat anderen misschien denken. Concentreer u op hoe de pasvorm aanvoelt en als u echt tevreden bent, terugkijkend in de spiegel.

Wanneer je stijlen imiteert en trends volgt, kom je meer dan vaak bovenstaande problemen tegen. Vul je kledingkast met kledingstukken die kenmerkend zijn voor je eigen stijl.

3. Koop geen impuls

Als een kledingstuk niet helemaal goed is, heb je er vaker spijt van dat je het hebt gekocht. Koop nieuwe dingen die precies voldoen aan de vereisten voor wat u precies wilt. Als je oude kleren hebt die je niet graag draagt, doneer ze dan.

Wees slim met uw geld, wacht op verkopen als dat nodig is.

Koop geen dingen als je niet weet waar je ze mee gaat dragen.

4. Fit is koning

Een prijzig pak ziet eruit als afval als het niet goed is afgestemd. Als het op fit aankomt, investeer dan uw tijd in het leren kennen van een goede kleermaker. Wanneer u om wijzigingen vraagt, neem dan geen genoegen met minder dan de juiste pasvorm. Wees niet bang om er met uw kleermaker over te praten.

5. Kleur en matching

Combineer kleurenpalet met uw huidskleur voordat u in uw kleding investeert. De minimale aanpak helpt je om je garderobe eenvoudig te houden wanneer je voor het eerst begint. Van daaruit kunt u in de loop van de tijd nieuwe stukken aan uw verzameling toevoegen.

Streef naar niet meer dan twee niet-neutrale kleuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *