Categories
Fashion

Mode mannelijke trends om dit jaar te behouden

Met een schijnbaar oneindige druppel nieuwe en nieuwe out-outs, kan het voor zowel je portemonnee als je garderobe moeilijk zijn om voortdurend bij te praten met de nieuwste herenkledingcollecties.

Gelukkig zien we dit seizoen enkele van de grootste trends van 2019 overlopen in 2020. Dus naast het opsplitsen van wat je zou moeten vasthouden om de belangrijkste looks vast te leggen, hebben we enkele insiders uit de industrie ingehaald om de stylingtips te krijgen die ‘ Ik zal de slijtage van de investeringen van vorig jaar maximaliseren.

Losmaken

Nauwsluitende pasvormen waren al een tijdje onderweg, maar 2019 was het jaar dat ze echt afmaakte. Van flodderige denim tot door Chandler Bing goedgekeurde oversized kleermakerij, losse snitten kropen uit de marge van de mode en in de reguliere herenkleding, wat een kleermakersverschuiving markeert die tot ver in het volgende decennium zal voortduren.

Hoe draag je het

Wanneer je het afgelopen jaar hebt doorgebracht met alles in slanke en skinny-fit alles, kan het idee om iets te dragen dat niet wanhopig aan je kuiten kleeft een ontmoedigend vooruitzicht zijn. De sleutel tot spijkeren is te weten hoe je van top tot teen een schoon, samenhangend silhouet kunt creëren.

In de meeste herenkleding is contrast een goede zaak, maar hier niet. Het dragen van een strakke broek en een wijde jas ziet er bijvoorbeeld onevenwichtig en onevenredig uit. De truc is om vergelijkbare snitten te combineren om een ​​look te creëren die van top tot teen stroomt. Als je beenkleding ontspannen is, zou dat ook op je bovenste helft moeten zijn.

Commando zolen

Sinds enkele jaren wordt de overkoepelende trend in herenschoenenmode gekenmerkt door een verschuiving van minimalisme en eenvoud naar OTT-styling en omvang. De opkomst van maximalisme was het duidelijkst in de sneakerwereld, maar in 2019 werden ook onze laarzen en brogues in de greep.

De commando-zool is het antwoord van formeel schoeisel op de waanzinnige sneakergekte. Het is vet en omvangrijk en kan de algehele look van een schoen volledig veranderen. Alles, van klassieke Chelsea-laarzen tot geklede Derbies, heeft in de loop van het afgelopen jaar de behandeling met dik profiel gekregen en met die robuuste zolen die meer grip bieden in winterse omstandigheden, is dit een van die zeldzame trends die zowel praktisch als stijlvol is.

Hoe draag je het

De beste manier om commandozolen te rocken, hangt grotendeels af van het type schoenen waaraan ze zijn bevestigd. Een Chelsea- of Derby-laars met commando-zolen kan bijvoorbeeld het beste worden gecombineerd met stevige stukken voor koud weer, waardoor alles te breed wordt geplaatst. Denk aan regular-fit raw denim, een dik keperoverhemd en een chore-jas.

De klassieke Derby-schoen is een ander silhouet dat goed werkt met een dikkere zool, maar het lage ontwerp maakt hem een ​​beetje veelzijdiger, wat betekent dat hij zelfs kan worden gedragen met maatwerk voor minder formele gelegenheden. Blijf uit de buurt van magere pasvormen, want de brokheid van de robuuste zool kan een beetje schokkend zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *