Categories
Tech

Een magische sprong maken naar de toekomst van ruimtelijk computergebruik

Zakelijk Overzicht:

Magic Leap, Inc. is een Amerikaans start-upbedrijf dat een op het hoofd gemonteerd virtueel retinadisplay heeft uitgebracht, genaamd Magic Leap One, dat 3D-computergegenereerde beelden over objecten uit de echte wereld heen plaatst door “een digitaal lichtveld in het oog van de gebruiker te projecteren”, met technologieën die mogelijk geschikt zijn voor toepassingen in augmented reality en computervisie. Het probeert een lichtveldchip te bouwen met behulp van siliciumfotonica.

Magische sprong 1:

Met Magic Leap 1 kan een astronaut door je gang zweven, over je salontafel lopen en de ruimte waarin hij zich bevindt naadloos begrijpen. Hij kan je zelfs in de ogen kijken.

Met Magic Leap 1 kun je; ontmoet iedereen, waar ook ter wereld alsof u zich in dezelfde ruimte bevindt, verzamel en verspreid gespecialiseerde kennis binnen uw organisatie, visualiseer complexe 3D-modellen voor samenwerkend ontwerp en evaluaties en ten slotte interactie met BIM-projecten in realtime.

Magic Leap in het nieuws:

Magic Leap heeft onlangs aangekondigd dat Rony Abovitz, de Chief Executive Officer, zijn functie neerlegt.

“Toen het bestuur en ik de veranderingen die we hadden aangebracht en wat Magic Leap nodig had voor deze volgende gerichte fase planden, werd het ons duidelijk dat een verandering in mijn rol een natuurlijke volgende stap was”, schreef Abovitz.

“Ik heb dit besproken met de Raad van Bestuur en we hebben afgesproken dat dit het moment is om een ​​nieuwe CEO binnen te halen die ons kan helpen om ons gefocuste plan voor ruimtelijke informatica in ondernemingen te commercialiseren. We hebben actief kandidaten geworven voor deze rol en ik kijk ernaar uit om binnenkort meer te delen. ”

Vorige maand zei Magic Leap dat het van plan was om een ​​aantal werknemers te ontslaan als onderdeel van een grote herstructurering. Bloomberg meldde dat het om ongeveer 1.000 medewerkers ging, of de helft van het totale personeelsbestand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *