Categories
Tech

Toptechnologieboeken voor 2020

Druk op Vernieuwen

Over: Satya heeft een koers uitgestippeld om te profiteren van de open deuren die door innovatie zijn gemaakt en daarbij op te kijken naar de harde vragen ”. Het boek gaat over individuele verandering, over de verandering die zich binnen Microsoft voordoet en de innovatie die binnenkort het grootste deel van ons leven zal beïnvloeden. De intrede van de meest stimulerende en problematische instroom van innovatie die de mensheid is tegengekomen: computergestuurd redeneren, blended reality en kwantumverwerking.

21 lessen voor de 21e eeuw

Over: Dit is een onderzoek naar de meest urgente problemen van dit moment terwijl we ons verplaatsen in het onbekende domein van de dingen die komen gaan. Alles wat je beseft dat hacken een oorlogsstrategie wordt, en de wereld voelt zich energieker dan ooit in de recente herinnering. In deze omstandigheid heeft de maker de neiging om het leven te verkennen, zelfs met gestage en verwarrende veranderingen en brengt hij belangrijke problemen naar voren.

Elon Musk

Over: De onderzoeken en beoordelingen van dit boek zijn geweldig en er zijn een groot aantal duplicaten op de markt verkocht. geeft de eerste binnenkant een onderzoek naar het ongewone leven en de tijden van Silicon Valley’s meest koperen zakelijke visionair. Dit boek volgt het avontuur van de zakenman van een onaangename jeugd in Zuid-Afrika tot de top van de wereldwijde zakenwereld. Hij ging meer dan veertig uur in discussie met Musk en sprak met bijna 300 individuen om te vertellen over de turbulente verslagen van Musks realiteits evoluerende organisaties.

iGen

Over: Het boek verkent het origineel om hun hele pre-volwassenheid door te brengen in het tijdperk van de mobiele telefoon. Het enige dat u beseft, is dat internet en berichten verschillende oefeningen verdringen, maar de iGen investeert minder energie met hun metgezellen van aangezicht tot aangezicht. Daarnaast vind je waardevolle gegevens waarvan innovatie niet het belangrijkste is dat iGen onmiskenbaar maakt voor elk tijdperk vóór hen; ze zijn ook uniek door de manier waarop ze hun energie investeren, hoe ze doorgaan en in hun gemoedstoestand naar religie, seksualiteit en wetgevingskwesties.

AI superkrachten

Over: In het boek stelt Kai-Fu terecht dat als gevolg van deze buitengewone vooruitgang bij AI, emotionele veranderingen veel eerder zullen plaatsvinden dan een aanzienlijk deel van ons had verwacht

Er zijn een paar specialisten die vanaf nu stellen dat AI een verwoestende invloed zal hebben op industriële beroepen. Maker Lee voorspelt echter dat Chinese en Amerikaanse AI ook een sterke invloed zullen hebben op de bezetting van een bureau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *