Categories
Travel

De beste dingen om te doen in Harrison (Arkansas)

Harrison Arkansas ligt in het noord-centrale deel van de staat, slechts een paar kilometer ten zuiden van de grens met Missouri.

Het is de provinciehoofdstad van Boone County en had ten tijde van de laatste volkstelling iets minder dan 14.000 inwoners.

Met een grote verscheidenheid aan natuurlijke en historische locaties in de buurt, is het geen probleem om dingen te vinden die u tijdens uw reis kunt doen. Als je van countrymuziek houdt, is een korte rit naar het nabijgelegen Branson Missouri een goede manier om een ​​dag door te brengen.

1. Boone County Heritage Museum

Het Boone County Heritage Museum is waarschijnlijk een geweldige plek om te beginnen voor diegenen die nieuw zijn in het gebied en geïnteresseerd zijn in het verleden van de regio.

De toegangsprijzen zijn zeer redelijk en het museum staat vol met artefacten, exposities en interessante items uit vervlogen tijden.

Veel van wat je zult zien, omvat verhalen uit de eerste hand over het leven van de stoere en vastberaden mensen die het gebied bijna een eeuw geleden vestigden.

Het museum bevindt zich op Cherry Street in Harrison; als je tijd hebt, overweeg dan om een ​​uur of langer door te brengen om alles te zien wat er te zien is.

2. Buffalo National River Park

Arkansas ‘Buffalo River National Park is een van de belangrijkste bestemmingen van de regio voor vissers, wandelaars, kampeerders en liefhebbers van alle soorten buiten.

Het wordt beheerd door de National Park Service en omvat duizenden hectares ongerepte en ongerepte bergen, bossen en rivieren.

Als je bedenkt dat er meer dan 160 kilometer aan paden in het park zijn, krijg je een idee van de uitgestrektheid ervan.

Met zoveel te zien en te doen en zoveel te doen, kun je het beste hun website ruim voor je reis bekijken om een ​​globaal plan te maken van welk deel je gaat bezoeken en wat je gaat doen.

3. Mystieke grotten

Mystic Caverns, gelegen aan Caverns Drive in Harrison, zijn een geweldige bestemming als je wilt ontsnappen aan de buitenelementen en een fascinerende blik wilt werpen in het geologische verleden van Arkansas.

Rondleidingen zijn de juiste keuze; ze zijn betaalbaar en je gids geeft je fascinerende weetjes over lokale kennis, legenden en geschiedenis samen met je spoedcursus geologie.

De grotten behouden een heerlijke, comfortabele temperatuur, ongeacht het weer buiten, dus ze zijn geweldig om te zien in de zomerdagen van de hond.

Tijdens piekuren, vooral tijdens de zomervakantie, kunnen de tours snel vol raken, dus plan dienovereenkomstig.

4. Lyric Theater

Het Lyric Theatre van Harrison is zowel een historisch als een entertainmentpareltje dat een uur of twee van uw kostbare vakantietijd verdient.

Het theater bevindt zich op West Rush Avenue, vlakbij het centrum van Harrison; hoewel ze niet veel shows geven, zijn het wel echte publiekstrekkers.

Eerdere gasten hebben commentaar gegeven op hoe professioneel de uitvoeringen waren en hoe de bescheiden omvang van het theater een schilderachtige en intieme uitstraling toevoegde die waarschijnlijk op grotere locaties verloren zou zijn gegaan.

De meeste artiesten zijn lokale middelbare scholieren en studenten. Naast het krijgen van gezinsvriendelijk amusement, is een reis hier een geweldige manier om de lokale economie te ondersteunen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *